Истерия е обхванала посетителите на нощни заведения в София.Слухове за разпространение

...
Истерия е обхванала посетителите на нощни заведения в София.Слухове за разпространение
Коментари Харесай

Истерия! Слухове за мъж със спринцовка в нощните заведения

Истерия е обхванала посетителите на нощни заведения в София.

Слухове за разпространяване на ХИВ в питейни заведения и дискотеки предизвикаха суматоха. Според публикуваните изказвания - неизвестен мъж инжектира инфектирана със кръв на случайни гости на заведения в София, а по-късно с записка им оповестява, че към този момент са заболели от ХИВ.
-->
“От предходната седмица се увеличи внезапно потокът на изследвани лица, като всички са уплашени от този слух. До момента няма нито един, който да е посетил нашия център и да е претърпял подобен случай. ХИВ не може да се съобщи с убождане от игла. Процентът е доста невисок - 0,2%. В международен мащаб това се случва доста рядко ”, сподели ръководителят на Център за полово здраве Елена Биринджиева пред bTV.

Тя акцентира, че ХИВ може да се открие най-рано след месец и половина след рисков полов контакт. “Не се тествайте незабавно. Бързите проби стават подготвени за 10 минути ”, добави Биринджиева.

В обществените мрежи бяха публикувани шокиращи изказвания за пробождания с игли в известен столичен клуб, видя GlasNews.bg. Ето и какво гласи едно от тях - момиче споделя във Facebook, че нейна другарка неотдавна е посетила нощното заведение в София и до момента в който се забавлявала, до нея се залепил незнаен мъж, който я е боцнал с игла. Момичето обаче не усетило нищо, само че когато тя се прибрала от заведението, в джоба си намерила записка със стряскащ текст - " Заразих те с хепатит ". Момичето инцидентно погледнало ръката си и забелязала, че има убождане.

" След направени проби се оказа, че психопатът я е заразил в действителност ", се показва още в обявата, която завършва с предизвестие: " Пазете се, цялостно е с луди! ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР